Image

Washologi

WASHOLOGI is een Zweedse kleding verzorgingslijn voor mode & lifestyle met als basis "DUURZAAMHEID, EFFICIËNTIE EN DESIGN".

Het concept brengt een ruim aanbod exclusief ontwikkelde wasmiddelen en wasverzachters op maat gemaakt voor diverse kwaliteiten. Allemaal met heerlijke bijpassende geuren. De producten zijn milieuvriendelijk en gemaakt uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Ze bevatten noch bleekmiddel, noch kunstmatige kleurstoffen.

Kortom, Luxe voor uw dagelijkse kledingverzorging.

MADE IN SWEDEN

Quote van Washologi-klant:

Eenmaal je het WASHOLOGI-assortiment gebruikt, ben je snel verknocht aan het onberispelijk, lekker ruikende effect dat de WASHOLOGI-producten teweegbrengen. Velen ontdekken of herontdekken de vreugdevolle gelukzaligheid van fris ruikende kleding en wasruimte.

 

 

Washologi Products

DUURZAAMHEID, EFFICIËNTIE EN DESIGN

Mode kan enkel duurzaam zijn als we onze kledij goed verzorgen en de levenscyclus van onze kledingstukken proberen te verlengen.

WASHOLOGI stimuleert om meer te investeren in delicate en hoogwaardige materialen. Daarenboven sluiten deze verzorgingsproducten ook sterk aan bij het concept van "slow fashion" dat nu over de hele wereld meer bijval krijgt.

VIKTORIA WIDENGREN

In het licht van de herinrichting van haar huis ontdekte Viktoria dat ook de wasruimte een serieuze facelift nodig had. Viktoria wilde ook haar wasproducten op een hoger niveau brengen, liefst biologisch afbreekbaar en leuk verpakt. Toen kwam ze tot de vaststelling dat dit nog niet te vinden was. De behoefte aan een nieuwe, milieuvriendelijke en efficiënte kledingverzorgingslijn, gehuld in een design dat mag gezien zijn, dat was voor Viktoria het begin van WASHOLOGI. Alledaagse luxe met duurzaamheid in als focus.

Eenmaal je het WASHOLOGI-assortiment gebruikt, ben je snel verknocht aan het onberispelijk, lekker ruikende effect dat de WASHOLOGI-producten teweegbrengen. Velen ontdekken of herontdekken de vreugdevolle gelukzaligheid van fris ruikende kleding en wasruimte.Ben je al klant en wens je een bijbestelling te plaatsen:

Bezoek dan ons Business-2-Business platform!

Nog geen klant bij PAS DE DEUX?

Heb je interesse in Washologi? Wil je samenwerken met een professioneel team? Neem contact op!