LØCI - de innovatieve Unisex Vegan Sneaker

Niet zomaar een Vegan Sneaker!

De LØCI sneaker is veelzijdig, moeiteloos & cool!

Gekleed of casual deze sneaker geeft aan elke outfit een onderscheidende minimalistische look.

Alle LØCI sneakers worden handgemaakt in Porto, Portugal, met uitsluitend gerecycleerd materiaal afkomstig van de Middellandse Zee en de Atlantische kust van Afrika.

De productie van de LØCI sneakers is een boetiek operatie met lage productievolumes en een focus op premium veganistische materialen, welzijn van het personeel en productienormen.

10% van de winst op elk gekocht paar wordt gedoneerd aan de bouw van beschermde oceaangebieden en de bescherming van bedreigde oceaansoorten.

Uitgaande van het principe dat "de wereld niet meer schoenen nodig heeft "maakt LØCI gebruik van een progressieve, 'verticale integratie' productiemethode, waarbij de maandelijkse productie wordt opgeschaald of teruggeschroefd in functie van de vraag en in om de milieu impact te minimaliseren. Dit in tegenstelling tot grote seizoengebonden collecties die vaak leiden tot productieoverschotten.

Het Design

Ontworpen voor maximaal comfort – Handgemaakt in Portugal.

Waterafstotende en luchtdoorlatende 100% premium gerecycleerde sneakers.

De op maat gemaakte kurken binnenzool en gerecycleerd schuim zorgen voor een zachte bounce. Kurk is natuurlijk, hypoallergeen, flexibel antibacterieel en vrijwel geurvrij.

Een duurzame bamboe voering: ademend in de zomermaanden en warm in de winter.

De Buitenzool is gemaakt uit vederlichte duurzaam rubber en een no-slip rubberen grip.

Door de toepassing van gerecycleerde hoogwaardige materialen zoals kurk en petflessen dragen we actief bij tot het reduceren van afval in onze wereld.

Reed x LØCI

EEN EXCLUSIEVE SAMENWERKING

Capsule collectie ontworpen door Twilight actrice, milieuactiviste en ontwerper Nikki Reed. Deze sneaker bewijst dat luxe en duurzaamheid samen kunnen gaan, dat je niet hoeft in te leveren in stijl om duurzaam te produceren.

De Oprichters

MADE. BETER.

LØCI werd in april 2021 opgericht door Emmanuel Eribo en Philippe Homsy, twee Londense ondernemers met een gemeenschappelijke visie, namelijk stijl en duurzaamheidintegreren in één enkele sneakercollectie.

Elke dag komt er ongeveer 8 miljoen plastiek terecht in onze Oceanen waardoor miljoenen zeedieren sterven. Met deze 100% vegan sneakers engageert LØCI zich voor deze dieren.

LØCI ondersteunt niet alleen het behoud van het zeeleven, maar ijvert naar een holistische, 360-graden benadering van duurzaamheid in alle onderdelen van het bedrijf, inclusief periodieke productiecontroles en gebruik van uitsluitend duurzame productietechnieken.

Ben je al klant en wens je een bijbestelling te plaatsen:

Bezoek dan ons Business-2-Business platform!

Nog geen klant bij PAS DE DEUX?

Heb je interesse in LØCI? Wil je samenwerken met een professioneel team? Neem contact op!