Image

Ahlvar Gallery

"Ahlvar Gallery", opgericht in 2013, actualiseert de iconische zijden blouse voor de stedelijke vrouw.

Door vloeiende, alledaagse zijden stukken te combineren met meer traditionele klassiekers, probeert de Zweedse ontwerpster en oprichtster Frida Ahlvarsson het begrip tijdloze dressing te herdefiniëren.


Het design

Een mix van zowel stoere als verfijnde stukken voor de rebelse sterke vrouw. Vrouwelijke blouses met unieke naden en uitsnijdingen zoals een "trompe l'oeil" die versterkt in plaats verwart.

Maak kennis met Frida

Geboren en getogen in Zweden met een passie voor design.

Al vroeg in Frida's leven werd bij haar een scoliose geconstateerd. Terwijl de andere kinderen buiten speelden, moest Frida het grootste deel van haar jeugd binnenshuis doorbrengen. De naaimachine was haar creatieve uitlaatklep. Na het volgen van een designopleiding ging de jonge ontwerpster werken bij grote labels. 10 jaar later besloot Frida om haar dromen te volgen en haar eigen label op te richten. Het idee om die perfecte tijdloze blouse creëren die niet te schattig of te damesachtig is - die sensueel is, zonder te overdrijven- speelde al een tijd door haar hoofd. Kortom, een tijdloze collectie die de perfecte balans vindt tussen draagbaar en uniek.

Ben je al klant en wens je een bijbestelling te plaatsen:

Bezoek dan ons Business-2-Business platform!

Nog geen klant bij PAS DE DEUX?

Heb je interesse in AHLVAR? Wil je samenwerken met een professioneel team? Neem contact op!